Viráglány szép álmokat kíván. A cigaretta sokkal szebb szó, mint a cigi. A kávémat csak a zománcos poharamból iszom meg. A rózsák pedig giccsesek, vagy nem értékelik őket igazán.
Látod a fejed felett a kérdõjeled
2013. július 12., péntek @ 4:45
Elnézést a kései észlevételért, de Bluebell egy ilyen kérdezős-felelős díjat adott nekem, aminek a lényege, hogy 10 válasz, 10 kérdés.

Melyik az a könyv, amit legutóbb elolvastál? Mi a véleményed róla?
Most olvasom éppen Örkény István Egyperces novellák bővitett kiadását. Örkény az egyik kedvenc magyar írom, így természetes, hogy imádom.

A humort vagy az intellektualitást értékeled többre?

Szerintem akinek tényleg jó humora van, az elég intellektuális. Gondolok ilyenkor azokra az emberekre, akik trágár szavak nélkül is viccesek.

Van olyan ismerősöd, aki belsőleg az ellentéted, mégis jól kijöttök?

2 is!

Milyennek képzeled az életet 100 év múlva?
Igazából csak reményeket szeretnék leírni: a kávézás akkor is romantikus lesz; a könyveket akkor is forgatni fogják; lesznek emberek akiknek kertjük van, és azt művelik; és a szépet akkor is értékelni fogják.

Mi volt az első dolog, amiért fanatikusan rajongani kezdtél? Ha nem volt még ilyen, szerinted miért?
Nem szoktam semmiért fanatikusan rajongani. Vagy ha volt is ilyen, nem tartott sokáig.


Mi a véleményed a mostanság annyira szajkózott 'csontsovány vs. teltkarcsú' dologról? Neked melyik tetszik jobban, miért?
Én sokkal szebbnek találok egy teltebb női alakot, mint egy nádszálat. Most ne értse senki félre, itt nem is inkább arról szól, hogy mennyi rajta a hús, hanem a formája. Minden test úgy gyönyörű, ahogy van! Rajzolni viszont egyértelműen a husosabb lányokat szeretek.

Jut-e most eszedbe olyan dolog (film, sorozat, könyv, akármi), amit te nagyon szeretsz, a környzetedben lévők viszont még hírből sem hallottak róla? Ha igen, örülsz-e neki vagy sem?
Biztos vagyok benne, hogy van fogalmuk a Daria nevű sorozatról, de hogy nézik-e, szeretik-e, arról nincs tudomásom. Jobban szeretem, ha mindketten jártasak vagyunk a témában, mert igazából így lehet fent tartani egy beszélgetést.

Mit gondolsz a divatról?
Magáról, mint fogalomról, vagy a mostaniról? Alapjába véve: inkább azért vegyél meg egy ruhadarabot, egy könyvet, hallgass olyan zenét, nézz olyan filmet, mert tetszik, nem azért, mert a divat azt diktálja.

Cigaretta vagy alkohol? Indokold is a választásod!
Mivel még túl fiatal vagyok, az alkohol nekem most a hámból kirúgásról, a végtelen hülyéskedésről, és a tombolásról szól. Pár év múlva, akár egy szerelmes szám hangulatát adhatja meg egy pohár bor. A cigarettának, viszont most is meg van a varázsa. Lámpafényben nézni az elszálló füstöt, néha hamuzni egyet. Nem tudom mi alapján kéne választani, szóval nem választok. Nálam általában a kettő együtt jár. (Kivéve ha sikerül valakivel kávéval kiülnöm valahova)

Mit gondolsz a klasszikus zenéről?
Nagyon szeretem a klasszikus zenét, kedvenc szerzőim: Csajkovszkij, Liszt, Beethoven és Vivaldi.

Az én kérdéseim:

1. Mit nézel meg először egy emberen?
2. Hogy szoktál másoknak bemutatkozni? Ilyenkor szoktál kezet rázni?
3. Milyen öltözködési stílus az, amilyet nem tudnál magadon elképzelni?
4. Mit szoktál csinálni, ha egy általad imádott dolgot/embert lehurrognak?
5. Szerinted mik azok a dolgok, amik sosem mennek ki a divatból?
6. Tudod mi a neved jelentése? Írd le!
7. Hiszel a horoszkópban?
8. Bántottál-e már könyvtári könyvet? (Gondolom szándékosan nem, de írd le mi történt!)
9. Mi az amitől teljesen meg tudsz nyugodni?
10. Sátrazás, vagy öt csillagos szálloda? Miért?

És akiknek szeretném a díjat átadni:
 Borcsa; Ayame; Dolly; Effy; Bluebell;


Köszönöm szépen a díjat, és jó válaszolgatást a többieknek :)
(Hiperkarma - ?)

Címkék: ,

0 comments: leave a comment