Viráglány szép álmokat kíván. A cigaretta sokkal szebb szó, mint a cigi. A kávémat csak a zománcos poharamból iszom meg. A rózsák pedig giccsesek, vagy nem értékelik őket igazán.
Someone said true love was dead
2013. május 27., hétfő @ 13:04
Állandóan sírhatnékom van. Mindenkinek örömére leírom, mert szombaton nem sírhattam ki magam egyedül a tóparton, valamilyen zenét hallgatva.

Elmegy az embert akit mindenkinél jobban szeretek. Akinek a marcipánomból is adok, pedig azt tényleg senkinek nem szoktam. Egy nyaram van élvezni, hogy tudjuk egymást gondolatát, zenét hallgatni, megtanítani szemet rajzolni, berúgni, táncolni ameddig ki nem fulladunk. Pedig csak egy szerelmes számot szerettél volna, ugye emlékszel?

Eltűnt az ember akibe titkon beleszerettem. Eső illat volt, kék szeme. Észre sem vett. "Leszel a barátnőm?" Vajon hány lánytól kérdezted még meg? Hány lánynak szoktad még összeborzolni a haját? Hány lánynak mondtad, hogy ne legyen hangos szex közben és tanuljon történelmet és irodalmat? Vajon hány lány sírhat amiatt, hogy egy begyöpösödött kretén vagy? Egyáltalán mi a szarnak gondolok rád?


Itt ülök a tételek előtt és már undorodom mindentől amit elvárnak tőlem.


Tumblr_largt0aeoi1qavioko1_500_large
(The Black Keys - Tighten up)


Címkék: , , , ,

0 comments: leave a comment